Ωραίο Τρολ, Ομάδα Ποδοσφαίρου.

0
409

Ωραίο Τρολ, Ομάδα Ποδοσφαίρου.Η αγαπημένη μου Aston Villa, κάποτε πρωταθλήτρια της Ευρώπης, αλλά τώρα μαραζώνει στο δεύτερο τμήμα της Αγγλίας, δεν μου έδωσε και πολλά να χαμογελάσω τα τελευταία χρόνια. Εκτός από σήμερα, με κάποια a + video game που σχετίζονται με την κοινωνική Media πειράγματα.

Μερικοί φόντο:

Fellow Championship side Leeds United (ένα άλλο πρώην αγγλικό powerhouse κάτω για την τύχη του) κυκλοφόρησε ένα νέο σήμα club νωρίτερα σήμερα. Είναι απαίσιο.Ένα από τα κοινά αστεία / παράπονα σχετικά με το crest, το οποίο αντικαθιστά το εμπορικό σήμα λευκό τριαντάφυλλο Leeds της Υόρκης με…κάποιος, είναι ότι μοιάζει με ένα από τα λογότυπα που θα βρείτε στην Konami Pro Evolution Soccer, το οποίο πρέπει να αντικαταστήσει την πιο επίσημη ομάδα ονόματα και σήματα με off-brand απομιμήσεις.Μερικοί φόντο:

Βίλα παίξτε Λιντς, τον απρίλιο, και έτσι αποφάσισε να μαστίγιο μέχρι ένα αγώνα αφίσα αναλόγως:(Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με την σειρά και είναι ακόμα δεν είναι σίγουρος τι συμβαίνει, West Midlands Χωριό είναι Villa όνομα στο PES, ενώ Yorkshire Λευκό είναι Λιντς).

Ωραίο παιχνίδι. Εκτός από σένα, Λιντς. Προσπάθησε περισσότερο την επόμενη φορά.Τι συμβαίνει εδώ. Οι εκδόσεις PC των multiplatform παιχνίδια υποτίθεται ότι φαίνονται καλύτερα, όχι χειρότερα.

Όπως μπορείτε να θυμηθείτε από πέρυσι, Big sports series Pro Evolution Soccer Konami τρέχει τώρα με τη μηχανή Fox. Όπως μπορεί να θυμάστε, επίσης από το προηγούμενο έτος, για άγνωστους λόγους, η PC έκδοση του PES 2016 και την έκδοση του PC και μόνο (το PS4 και XB1 εκδόσεις ήταν πανέμορφη) μοιάζει με σκατά, παρά το Metal Gear Solid V—άλλο Konami Fox Engine του παιχνιδιού—πολύ ωραία στην ίδια πλατφόρμα.

Λοιπόν, φίλαθλοι, όποιος ήλπιζε ότι ήταν ένα one-off θα είναι πολύ αναστατωμένος με το PES 2017, επειδή για άλλη μια φορά, ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΉΣ έχει μείνει στη σκόνη από τις εκδόσεις της κονσόλας.Ενώ τα PS4 και Xbox One εκδόσεις του ίδιου παιχνιδιού έχουν όλα τα είδη του χρώματος και φωτισμού και του καιρού και τον ιδρώτα αποτελέσματα, η έκδοση για PC μένει σαν τελευταία-gen port, με πλένω-έξω γραφικά και παραδόξως χαμηλή-fi υφές σε πράγματα όπως το γρασίδι.

Δεν είναι όλα άσχημα.

Όπως μπορείτε να δείτε παραπάνω, τα πιο σημαντικά μοντέλα στο παιχνίδι—οι παίκτες—είναι αρκετά παρόμοια με την τρέχουσα-gen εκδόσεις κονσόλας. Αλλά είναι κυρίως κακό, και αυτές οι οθόνες και τα βίντεο δεν το κάνουν πραγματικά δίκαιο. Όταν κάθεστε και πραγματικά παίζουν το PC και PS4 εκδόσεις δίπλα-δίπλα, όπως έχω αυτή την εβδομάδα, είναι σαν να παίζουν δύο διαφορετικά παιχνίδια. Η χαρακτηριστική πράσινη μάζα που είναι το γρασίδι της έκδοσης PC είναι ιδιαίτερα χαμηλό ενοίκιο.Δεν είναι όλα άσχημα.

Κάνοντας τα πράγματα χειρότερα είναι ότι το παιχνίδι παίζει διαφορετικά στον υπολογιστή, καθώς και. Δεν είναι τόσο κακή όσο ήταν πέρυσι, όπου τα πάντα, από κινούμενα σχέδια, μπάλα φυσικής αισθάνθηκε μακριά, αλλά εξακολουθεί να αισθάνεται πιο αργή και λιγότερο φυσική από ότι στο PS4.

Όλα προσθέτει μέχρι χρήστες (πολύ λογικά) να υποψιάζεται ότι αυτό είναι ένα περίεργο υβρίδιο λιμάνι, κάνοντας χρήση κάποιων από τα μοντέλα χαρακτήρων από το current-gen έκδοση του παιχνιδιού, ενώ την κατάρτιση και το υπόλοιπο του κώδικα από το Xbox 360 και PS3 εκδόσεις.

Αυτό είναι χάλια. Ο υπολογιστής μπορεί να κάνει καλύτερα από αυτό, και οι οπαδοί του ποδοσφαίρου στον υπολογιστή αξίζουν κάτι καλύτερο από αυτό. Η έκδοση PS4 είναι πραγματικά καλή (ετήσια PES vs fifa αναθεώρηση rundown μου θα έρθει τον επόμενο μήνα), έτσι είναι κρίμα ότι οι παίκτες PC δεν μπορούν να απολαύσουν το ίδιο διαμέτρημα του αθλητικού παιχνιδιού που οι λαοί που παίζουν σε κονσόλες μπορεί.

Οι περισσότερες από τις εικόνες σε αυτή τη θέση ελήφθησαν από το παρακάτω βίντεο, από Candyland, η οποία κάνει μια εξαιρετική δουλειά της στρογγυλοποίησης πολλές από τις οπτικές διαφορές μεταξύ των εκδόσεων.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here