FIFA 19 vs PES 2019: ποιο Είναι το Καλύτερο;

0
402

FIFA 19 vs PES 2019: ποιο Είναι το Καλύτερο;Άρχισα να επανεξετάζω αυτά τα δύο παιχνίδια μαζί σε όλη τη διαδρομή πίσω στο 2012, γιατί ένιωσα ότι αυτή η αντιπαλότητα, η τελευταία παραμένει πιστή διαγωνισμό σε όλα τα αθλητικά παιχνίδια, άξιζε τη δική του μοναδική ματιά στο πώς το κάθε τίτλος που διαμορφώνεται επάνω. Ήταν, επίσης, επειδή οι περισσότεροι άνθρωποι που είναι στο ποδόσφαιρο θα ποτέ να αγοράσετε ένα από αυτά τα παιχνίδια, και έτσι να τους πει σε ποια από τις δύο ήταν η καλύτερη μου φάνηκε καλή και πρακτική ιδέα.

Ήταν, επίσης, γεννήθηκε από την επιθυμία

να ξεφύγουμε από την ηλικία-παλιά αθλητικό παιχνίδι κριτής εμμονή με κουκκίδες και βηματικές ενημερώσεις, οι οποίες πολύ συχνά το επίκεντρο της κάλυψης και μπορεί να αποσπά την προσοχή από ένα παιχνίδι περισσότερο θεμελιώδεις δυνάμεις ή τις αποτυχίες. Σκέφτηκα ότι βάζοντας τα παιχνίδια εναντίον του άλλου, αντί λίστα των χαρακτηριστικών τους από το προηγούμενο έτος, θα μπορούσε να είναι πιο χρήσιμη.Ήταν, επίσης, γεννήθηκε από την επιθυμία

Ωστόσο, έξι χρόνια μέσα, νιώθω ότι αυτή η διπλή αναθεώρηση κινδυνεύει να εγκατασταθεί σε ακριβώς το είδος του επαναλαμβανόμενου drone που σχεδιάστηκε για να αντιμετωπίσει. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, κάθε σειρά ” τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα είναι εγκατεστημένος, οπότε εγκαταστάθηκε στο ρουτίνα που είναι σχεδόν ένα χάσιμο του χρόνου μας για να εκβαθύνει τους και πάλι.Έχεις δίκιο να μαντέψει, για παράδειγμα, ότι η FIFA πρόκειται να παραδώσει την καλύτερη μετάδοση εμπειρία ένα αθλητικό παιχνίδι βίντεο που έχει δει ποτέ. Και έχεις δίκιο να μαντέψει ότι το Pro Evolution Soccer, τόσο κομψό με την μπάλα στα πόδια του, θα διαλύσει ό, τι αγγίζει μόλις φτάσει έξω από το γήπεδο. Το 98% της FIFA παίκτες θα βιασύνη κατ ‘ ευθείαν στο Ultimate Team και μόλις δείτε το υπόλοιπο ένα απίστευτα γενναιόδωρη παιχνίδι, και το 100% του Pro Evo φανατικοί είναι θα περάσει 11 μήνες επικριτές λένε “ω, μπορείτε απλά να νεαρών δικυκλιστών στην επίσημη εξαρτήσεις”.

Όσο αληθινές και αν είναι αυτές

οι γενικεύσεις, όμως, φέτος και τα δύο παιχνίδια έχουν φτάσει στα άκρα των αντίστοιχων περιθωρίων τους. Το FIFA είναι glitzier από ποτέ, κυρίως λόγω του Χόλιγουντ θεραπεία είναι για το Champions League, ενώ από τη σύγκριση του PES αισθάνεται πιο άδεια από ποτέ, ότι η απώλεια αφήνει ένα κενό, που δεν το ποσό της ψεύτικα τα ονόματα της ομάδας και της μικρής κατηγορίας αδειών μπορεί να τα μπαλώσω.

Και έτσι, πολλοί άνθρωποι θα γνωρίζετε ήδη ποιο από τα δύο παιχνίδια θα επιλέξουν, και δε με νοιάζει τι έχω να πω για το θέμα. Δεν θα έχει σημασία αν PES έχει το Scottish Premiership, ή αν FIFA σας επιτρέπει τώρα να παίξετε παιχνίδια Έκθεση Καινοτομίας με bonkers schoolyard κανόνες.

Σε περίπτωση που είσαι ακόμη αναποφάσιστοςΣε περίπτωση που είσαι ακόμη αναποφάσιστος

όμως, ή ακόμα και αν είστε απλά ψάχνουν για ένα tweet μεγέθους ετυμηγορία κοντά στην κορυφή του αυτό το post, προς το συμφέρον της rubber-necking, εδώ θα πάτε: το 2018, η FIFA έχει παραδοθεί τι θα μπορούσε να είναι ένα χτύπημα νοκ-άουτ.Για πρώτη φορά από τότε που άρχισα αυτές τις κριτικές σύγκριση, ένα παιχνίδι είναι σαφώς ανώτερη από τις άλλες που θα ήθελα να το συστήσω σχεδόν χωρίς δισταγμό σε κάθε οπαδός του ποδοσφαίρου, ανεξάρτητα από το ποια σειρά είναι συνήθως προτιμούν.

Ένας συνδυασμός των πιο φυσική αναπαραγωγή της και την υπεροχή της singleplayer λειτουργία ιστορία κάνει το FIFA 19 ένα από τα καλύτερα παιχνίδια ποδοσφαίρου της τελευταίας δεκαετίας, με την πρωτοποριακή FIFA 09 και PES ” Fox Engine ντεμπούτο τους πίσω στο 2013.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here