PES League Forums

Go Back   PES League Forums > PES League > Ιδέες & Κριτική > Έρευνα

Έρευνα Δείτε τα πρώτα αποτελέσματα της έρευνας

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 24/04/2010, 12:19
vpap vpap is offline
professor

Send a message via MSN to vpap Send a message via Skype™ to vpap
Default Το αποτελέσματα για το PES League

Σίγουρα πολλοί από εσάς θέλετε να μάθετε για τα αποτελέσματα της έρευνας, εδώ θα δείξω πρώτα τα αποτελέσματα της έρευνας και των 350 ατόμων που απάντησαν για το PES League!

Τι σου αρέσει στη ιστοσελίδα του PES League ;

Το Hall of Fame 36,2%
Τα Awards 26,8%
Οι δυνατότητες του στο προφίλ μου 24,4%
Τα video 24,8%
Το forum 23,6%
Η Υποστήριξη 14,2%
Οι πληροφορίες 45,1%
To chat 15,4%

Ποιες επιπλέον δυνατότητες θα ήθελες να δεις στο προφίλ του PES League;

Direct message στους φίλους μου 21,5%
Εμφάνιση των φίλων μου που είναι online 36,7%
Gallery 39,2%
Friends Chat 24,5%
Περισσότερος προσωπικός χώρος 13,5%
sms 11,0%
email (παράδειγμα@pesleague.gr) 14,8%

Όλες τις πληροφορίες που χρειάστηκα τις βρήκα στην ιστοσελίδα

Ναι 37,5%
Σχεδόν 54,4%
Όχι 6,5%
Δεν ξέρω δεν απαντώ 1,6%

Θα με ενδιέφερε να πλήρωνα 3€ το μήνα εάν υπήρχαν οι ακόλουθες υπηρεσίες …

Δυνατότητα απενεργοποίησης της διαφήμισης 3,3%
Gallery στο προφίλ μου 5,8%
Υπενθυμίσει των events στο κινητό μου 12,1%
Για να λάβω μέρος σε πρωτάθλημα με χρηματικά έπαθλα 36,7%
Πρόσβαση σε πληροφορίες πριν από τους άλλους 10,8%
Δεν με ενδιαφέρει 57,9%
Άλλο 6,3%

Όταν επισκέπτεσαι ένα τουρνουά, τι είναι σημαντικό για εσένα;

Η συμμετοχή 10,5%
Οι αγώνες και η συμμετοχή 55,5%
Απλά να είμαι εκεί 4,8%
Τα έπαθλα 29,3%

Η οργάνωση των τοπικών προκριματικών events (pepsi max pes tour) ήταν …

Άψογη 39,6%
Μέτρια 32,3%
Ερασιτεχνική 14,3%
Δεν ξέρω δεν απαντώ 9,7%
Χωρίς ενδιαφέρον 4,1%

Το double elimination είναι πιο δίκαιο από τους διπλούς αγώνες στη φάση των knock out

Συμφωνώ 55,1%
Διαφωνώ 25,1%
Δεν ξέρω δεν απαντώ 19,8%

Του χρόνου στις knock out φάσεις θέλω …

Double elimination 35,4%
Single elimination 3,1%
Διπλούς αγώνες 50,2%
Δεν ξέρω δεν απαντώ 11,2%

-----------------------------------------------------------------------------------------

Ομολογώ ότι τα αποτελέσματα είναι πολύ ενδιαφέρον, και θα ήθελα να επισημάνω ότι τα αποτελέσματα θα ληφθούν σοβαρά υπόψη έτσι ώστε το επίπεδο του PES League να φτάσει σε μεγαλύτερο επίπεδο!

Θέλω όμως να επικεντρωθώ στο δίλημμα του Double Elimination, το βρίσκω περίεργο ότι ο petfield βρήκε συμπαραστάτες στην εκστρατεία του αρκετούς από τους καλύτερους παίχτες του PES League. Αλλά αν θυμάμαι καλά στα Ιωάννινα δεν θα το σήκωνε εάν δεν υπήρχε δεύτερη ευκαιρία, όπως και ο akapro δεν θα το σήκωνε στη Λάρισα αν δεν υπήρχε δεύτερη ευκαιρία!

Και ο kaleodis7 απλά θα έχανε τον τελικό από τον AlexMadGR και θα ήταν δεύτερος! Ενδιαφέρον λοιπόν πως όλα αυτά τα ξεπερνάτε και δυστυχώς μόνο οι ισχυροί του community βγαίνουν και μιλάνε ανοιχτά! Τονίζω και πάλι ότι εάν η επιθυμία της πλειοψηφίας του community είναι οι διπλοί αγώνες δεν υπάρχει λόγος να μην το αλλάξουμε, βέβαια με τους αντίστοιχους περιορισμούς που θα εξασφαλίσουν την απόλυτη ισονομία ανάμεσα σε όλους!

Οι επιλογές που βλέπω ότι υπάρχουν είναι:
πρώτων: double elimination και το δικαίωμα των παιχτών να λάβουν μέρος σε 3 τουρνουά (2 εφόσον έχει μπει έστω και μια φορά στη πρώτη τριάδα) | το σύστημα λοιπόν όπως το γνωρίσατε φέτος
δεύτερον: Groups (μονοί αγώνες στα groups, διότι δεν υπάρχει ο χρόνος στα προκριματικά τουρνουά) και single elimination με διπλούς αγώνες! (εφόσον κάποιος καταλήξει στη πρώτη 3άδα δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής και σε δεύτερο τουρνουά με όριο συμμετοχής τα 3 τουρνουά)

ακούω λοιπόν τις απόψεις σας!

vpap
Reply With Quote
Old 24/04/2010, 13:02
akapro akapro is offline
Junior Member

Paroti einai paaaara polu nwris,egw exw pei th gnwmh mou.Sta prokrimatika stis poleis krathste to fetino susthma,alla sta telika na einai 32 paiktes me to susthma tou champions league.
Reply With Quote
Old 24/04/2010, 13:04
akapro akapro is offline
Junior Member

Episis enistamai vpap!!! den eunoh8hka egw sth Larisa apo to double elimination alla o Mixalhs! egw hmoun nikitis sto winner bracket kai autos sto looser,ara poios eunoeitai?
Reply With Quote
Old 24/04/2010, 14:08
vpap vpap is offline
professor

Quote:
Originally Posted by akapro View Post
Episis enistamai vpap!!! den eunoh8hka egw sth Larisa apo to double elimination alla o Mixalhs! egw hmoun nikitis sto winner bracket kai autos sto looser,ara poios eunoeitai?
Σωστή η παρατήρηση! σου θυμήθηκα το πρώτο match του τελικού!

vpap
Reply With Quote
Old 24/04/2010, 15:55
petfield petfield is offline
Junior Member

Default Pes-league έρευνα

Κατ'αρχήν με προβληματίζει αρκετά η αξιοπιστία του δείγματος,αφού το 55% λέει το double elimination είναι το πιο δίκαιο σύστημα,αλλά το 50% λέει του χρόνου θέλει διπλούς knock out!!
Εγώ Βασίλη είμαι ο πρώτος που αποθέωσε την όλη οργάνωση και όλα τα παιδιά που δούλεψαν και θεωρώ το double elimination εξαιρετικό σύστημα,ιδιαίτερα για τις πόλεις που το επίπεδο είναι χαμηλό και οι δυνατοί παίκτες πολύ δύσκολα κινδυνεύουν να κάνουν 2 ήττες.Α,παρεπιπτόντως(το ξέρω ότι γράφεται με μπ,αλλά μου τη σπάει να το γράφω έτσι!)Παπ αν είχαμε διπλούς knock out αγώνες στα Γιάννενα πάλι θα το έπαιρνα!Επίσης,αν ήταν ο τελικός 20λεπτος(στη διάρκεια των διπλών knock out δηλαδή)ο Μιχάλης πάλι θα το έπαιρνε στον τελικό γιατί όπως είδες ανέτρεψε μεγαλύτερο σκορ από το 2-0!
Ωστόσο πιστεύω πως ότι για τους τελικούς θα πρέπει να υπάρχει κάτι σπέσιαλ και η ιδέα του Δημήτρη για μορφή Champions League είναι εκπληκτική!Και διαφωνώ με τον Παπ που έλεγε ότι στις άλλες χώρες έχουν single elimination και δε ξέρω γω τι άλλη μαλακία!Εμείς έχουμε τους πιο cool διοργανωτες,τους καλύτερους παίκτες και το πιο γαμάτο community και γι'αυτό είμαστε ιδιαίτεροι και πρέπει να έχουμε ιδιαίτερα συστήματα και να δείχνουμε ότι είμαστε ξεχωριστοί από τους Ευρωπαίους φλώρους.
Δε θα ήταν φανταστικό να μαζευόμασταν οι 32(λίγοι και καλοί) καλύτεροι στους τελικούς και το Σάββατο να παίζαμε τη φάση των ομίλων σε στυλ CH και την Κυριακή στους 16 να παίζαμε διπλούς αγώνες μέχρι τον τελικό?
Και ο τελικός να είναι 20λεπτος ώστε να είναι στην ίδια διάρκεια με τους διπλούς αγώνες στις knock out φάσεις.
Όχι ότι θέλω να υποβαθμίσω τις απόψεις άλλων,αλλά νομίζω ότι είναι προφανές ότι η γνώμη των κορυφαίων παικτών στην κοινότητα -που θέλουν ΟΛΟΙ διπλούς knock οut- έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από αυτήν κάποιων ξεκάρφωτων που μπαίνουν στο site μια φορά το εξάμηνο και ρωτάνε 17 φορές που γίνεται ένα event και τι ώρα και μας σπάνε τα αρχίδια.
Επίσης,για μένα σημαντικό είναι να περνούν 32 στους τελικούς γιατί έτσι και ψηλότερο είναι το επίπεδο και γίνονται εφικτές οι χρονοβόρες μας ιδέες.Και ο teogtir συμφώνησε και είναι λογικό αφού στους 64 υπήρχε τεράστια διαφορά επιπέδου ανάμεσα στους top παίκτες και αυτούς που αποκλείονταν από τους ομίλους και φάνηκε ότι ήταν υπερβολικό να δίνονται 16 θέσεις στους τελικούς από τη Θεσσαλονίκη για παράδειγμα ή 3 από την Αλεξανδρούπολη,που είχε 30 άτομα συμμετοχή!
Η τελική μου πρόταση:1)οποιοδήποτε σύστημα στα προκριματικά τουρνουά των πόλεων με λιγότερα εισητήρια για τους τελικούς και 2)τελικούς σε στυλ Champions League
Reply With Quote
Old 24/04/2010, 16:22
krevasilis krevasilis is offline
Junior Member

An to dilima einai apla double elimination i dipla knock out....tote vpap nomizo oti an to afiseis stin gnomi ton paikton kai mono tote ftiakse ena poll to opoio tha mporei o kathenas na psifisei kai otan tha mazeytei ena deigma px to 55% ton melon ths koinotitas tote kai na parthei kai i teliki apofasi......einai megalo dilima gia polous opos fanike kai opos episimane kai o petfield......anyway iparxei polis xronos gia sizitiseis kai apofaseis
Reply With Quote
Old 24/04/2010, 17:23
vpap vpap is offline
professor

Όπως έγραψα και στην αρχή λαμβάνω σοβαρά τις απόψεις σας! Απλά επειδή έχουμε χρόνο να το ψάξουμε και θα υπάρξουν αλλαγές αυτό είναι σίγουρο μιας και ήταν απογοητευτική η μη προσέλευση παιχτών στους τελικούς! Επίσης σκέφτομαι να λάβω υπόψη και το Hall of Fame!

Περιμένω όμως περισσότερες απαντήσεις και από άλλους παίχτες!

vpap
Reply With Quote
Old 24/04/2010, 18:59
ekieki13 ekieki13 is offline
Junior Member

opws to eipan o akapro k o petfield!to kalytero gia olous k pio dikaio tha itan 32 sta telika k metepeita to systima tou ch.l.k ennoeitai na lamvanetai ypopsin to hall of fame gia tis klirwseis,dioiti en merei antikatoptrizei tous tin pragmatiki aksia twn paiktwn...
Reply With Quote
Old 24/04/2010, 20:17
krevasilis krevasilis is offline
Junior Member

sigoura to hall of fame einai poli kalo an xrisimopoihthei stis kliroseis.....
Reply With Quote
Old 25/04/2010, 16:52
Panos7 Panos7 is offline
Junior Member

loipon na po ki ego ti gnomi mou . pisteuo pos autoi pou 8eloun diplous nok aout prepei na skeftoun to oti an pesoun mazi 2 kaloi o enas 8a apokleistei alla me to double elimination autos pou 8a xasei mporei na anakampsei kai na deiksei oti einai kalos opos kanane poloi pou to piran apo to loosers brakcet etsi i gnomi mou einai groups me tous dio protous na pernane kai meta double elimination
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules